Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΜΑΛΗΣ ΑΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ.

 

ΤΟ 1970 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΜΑΛΗ, ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΙΘΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΟΝΤΑΣ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΩΓΝΩΡΗ ΙΔΕΑ,ΚΑΙ ΕΛΑΣΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ, ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕ Η ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗ.

 

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ, ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΥΞΑΝΟΤΑΝ ΟΠΩΣ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟ 2000 ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΧΩΡΟ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΑΧΟ ΗΜΑΘΙΑΣ.

 

ΤΟ 2007 ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ Ο κ.κ. ΘΕΜΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΜΑΛΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ, ΜΑΜΑΛΗΣ ΑΕ.

 

ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΕΘΗΚΕ Η ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΕΣΑ, ΙΔΕΕΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

 

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΩΣΤΕ Ο ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΕΡΕΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.

 

ΜΕΙΖΟΝ ΠΛΕΟΝ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

 

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΝΑΓΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΣ.

Φόρτωση ...