ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΑΧΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΤΟ 43οχλμ. ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΥΣ

 

ΘΕΣ/ΚΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΛΟΥΔΙΑ,ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ 13ΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΒΑΡΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ,ΓΡΑΦΕΙΑ, ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΖΥΓΙΣΗ,ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΧΩΡΟ.

 

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ,ΕΡΓΑΤΙΚΟ, ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ,ΑΠΑΡΤΗΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 10 ΑΤΟΜΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΑ,ΚΑΘΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΛΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΕΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ.

 

ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΕΟΚΤΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ 200τ.μ. ΔΥΟ ΟΡΟΦΩΝ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ,ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΖΥΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑΣ,ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ.

 

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2013 ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΜΑΛΗΣ ΑΕ   ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ(ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΧΑΛΚΟ ΚΑΘΑΡΟ(ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Α).

 

Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΙΑΛΟΓΗ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΟΡΜΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε.ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΔΡΟΦΟΡΟΥ,ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ   ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ.

 

ΤΕΛΟΣ, ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΩΣΤΕ ΤΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ(ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΕΙΑ ΧΥΤΗΡΙΑ κ.α) ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΙΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΜΕΝΗ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΑΜΑΛΗΣ ΑΕ.

Φόρτωση ...